Hívjon minket :
Diósd: +36 23 888 788
Csepel: +36 1 300 2500

Diósdi csempeszalon:
+36 70 466 3952
Nyitvatartás :
Hétfő - Péntek: 07:00 - 15:00
Szombat: 07:00 - 12:00
péntek, 26 április 2019 09:55

Az ÚjHáz Centrum Budapest Zrt. jóvoltából a Vakok Óvodája, Általános iskolája, Szakiskolája is megkapta az újHÁZIKÓját!

Az újHÁZ Centrum idén először indította el óvodafelújító programját, amelyre országszerte gyerekrajzokkal pályázhattak az óvodák, hogy elnyerjék az egymillió forint értékben átalakított álommosdót vagy a tíz kültéri játszóházikó egyikét. A Pöttöm Fürdő Programra végül 101 jelentkezés érkezett. A beküldött alkotásokra szavazni is lehetett, a kültéri játszóházat a tíz legtöbb voksot gyűjtő intézmény kapta.

Az ÚjHáz Centrum Budapest Zrt. jóvoltából a Vakok Óvodája, Általános iskolája, Szakiskolája is megkapta az újHÁZIKÓját! ?
A gyerekek már nagyon várták, néhányan még a délutáni pihenő közben is izgatottan felügyelték a munkálatokat, amíg készült a játszóházikó. A kis lurkók nagyon szerettek volna egy trambulint is, amelyet cégünk nagy örömmel ajándékozott számukra.
Varga Ferenc, a cégvezető szavait idézve: "Megható volt számomra látni, hogy a kicsik bemásztak a kisházba, a trambulinba, és örömmel vették birtokba az ajándékokat. És ahogy ránéztem a kollégáimra, ugyanezt a meghatottságot láttam rajtuk. Vannak pillanatok, amelyeknél nem találni a szavakat." Jót tenni jó! :) 

ÚjHáz Centrum Budapest Zrt. jóvoltából a Vakok Óvodája, Általános iskolája, Szakiskolája is megkapta az újHÁZIKÓját

Az újHÁZ Centrum célja, hogy a nagysikerű pályázatból hagyományt teremtsen, így a tervek szerint a hálózat jövőre is elindítja óvodafelújító programját a „Jót tenni jó” kezdeményezésének keretén belül.