Értékesítőink elérhetőségeit
Kapcsolat menüpont alatt találja
 
Nyitvatartás :
Hétfő - Péntek: 07:00 - 16:30
Szombat: 07:00 - 12:00
péntek, 19 november 2021 13:29

Letettük új, szadai áruházunk alapkövét

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a tegnapi napon – ünnepélyes keretek között – letettük új szadai áruházunk alapkövét.

 

Az esemény résztvevői között üdvözölhettük Dr. Vécsey László országgyűlési képviselőt, Pintér Lajos Szada Nagyközség polgármesterét, illetve a képviselő testület tagjait, akik kifejezték támogatásukat új beruházásunk – építőanyag-áruház és csempeszalon – létesítése mellett.
Egyetértettek abban, hogy az áruház a látványtervek alapján méltóképpen fogadja majd a Gödöllő felől érkezőket, így Szada keleti kapujának egyik büszkesége lehet. Az áruházzal új munkahelyeket hozunk létre, elsősorban helyiekkel kívánjuk feltölteni a munkaerő-állományunkat.
Az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. szadai telephelye szerves része kíván lenni Szadának, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy szadai kivitelezők vesznek részt az építkezésben, további együttműködést tervezve a helyi vállalkozásokkal.

Társaságunk ezzel a beruházással új piacra lép. Juhász Attila az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. egyik alapító-tulajdonosa, illetve az Új-Ház Zrt. igazgatóságának elnöke különleges pillanatként jellemezte az eseményt. Hosszú út vezetett idáig. Társaságunk tulajdonosai szakmai befektetők, akik mind hazai családi vállalkozások – 7 cég 8 tulajdonosa – közös összefogással 2010-ben megalapították az Új- Ház Centrum Budapest Zrt.-t, hogy független működéssel Budapest /Pest megye egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedő cégét hozzák létre. Juhász Attila kiemelte cégvezetőnk, - immár tulajdonosunk - Varga Ferenc elmúlt 9 évben tett rendkívüli, kitartó munkáját, aki nélkül elképzeléseik, céljaik megvalósítása nem sikerülhetett volna. Az alapításkor a legfontosabb értékként az Összefogást, a Bizalmat, a Közös együttműködést, és a Tisztességes működést jelölték meg, amely azóta is a Cég, és a tulajdonosok alapelveiként működnek.
Az évek alatt olyan vállalkozás jött létre, amely túlmutat egy egyszerű gazdasági beruházáson. Barátságok alakultak a közös cég kapcsán, bizalom a másik tulajdonossal szemben, és hit, hogy kis családi vállalkozások együttes erővel a legnagyobbak is lehetnek.

Az eseményt időkapszula elhelyezéssel tettük emlékezetessé, és hiszünk benne, hogy a cég életében még sok hasonló esemény kerül megrendezésre, mert a cég további tervei között szerepelnek új áruházak létesítései.

Köszönjük a támogatást a térség országgyűlési képviselőjének, Vécsey Lászlónak, Szada polgármesterének Pintér Lajosnak, az önkormányzatnak, és Szada lakosságának!