péntek, 12 június 2020 15:37

TÍZSZERESEN KIVÁLÓ MÁRKA!

Az újHÁZ Centrum 2020-ban is elnyerte az egyik legfontosabb nemzetközi márkaértékelési díjat, a Business Superbrands díjat.

A rangos elismerést immáron tizedik alkalommal érdemelte ki Magyarország meghatározó építőanyag kereskedelmi hálózata, és tartozik ezzel a legnépszerűbb márkák mezőnyébe.

 

A díjról
A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló nemzetközi védjegy, mellyel a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat díjazzák szakmai szempontok szerint. A döntést több lépcsős előszűrést követően 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság hozta meg. A díjra pályázni nem lehet, azt márkáktól független bizottság ítéli meg és a díjazott márkák számára.

A programot huszonnégy évvel ezelőtt a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek indították útjára Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A minősítés biztonságot és garanciát nyújt a vásárlóknak a mindennapi választásuk során. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím.

A Superbrands Magyarországon immáron 16 éve díjazza a legkiválóbb márkákat, azonban csak kevés van köztük, amely évről évre részesül ebben az elismerésben.

Minősített minőség
Az internet korában az embernek sokkal több eszköze van a tájékozódásra, egyre több céges értékelés, minősítés érhető el, ezért ma már nem elég pusztán jó termékeket gyártani vagy jó szolgáltatást nyújtani, szükséges az etikus vállalati magatartás, transzparencia és elengedhetetlen a fogyasztók partnerként való kezelése is.

Az újHÁZ Centrum több mint 20 éve partner az otthonteremtésben. Az elmúlt évek alatt több ezer felépített és felújított otthon létrehozásában nyújtottunk szakértő segítséget. Fontos, hogy vásárlóink életében megbízható, biztos pont legyünk, de ugyanezt képviseljük partereink felé is ­– meghatározó piaci szereplőként is felelős vállalatként működünk, ezért a Superbrands díj ismételt elnyerése egy nagyon fontos visszaigazolás számunkra, köszönjük!