Cégbemutató

Image

Új- Ház Centrum Budapest Zrt.

A cég magyar tulajdonú szakmai befektetői, közös összefogással 2010-ben megalapították az Új- Ház Centrum Budapest Zrt.-t, hogy független működéssel Budapest /Pest megye egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedő cégét hozzák létre.

2011

a cég megnyitotta első kereskedelmi egységét Diósdon

Az egység elsősorban a lakossági vásárlókat célozta meg, és a kis és közepes kivitelezőket, melyek a készpénzben, vagy rövid fizetési határidővel történő áruvásárlással pénzügyi biztonságot nyújtottak a cégnek.

2012

a cég megnyitotta második telephelyét Budapest 21. kerületében.

A telephely méreteinél fogva a cég logisztikai központjává vált, és itt történik a nagy készletezési igényű termékek raktározása is. A Budapesti telephely megnyitásával, lehetőség nyílt nagyobb kivitelezők, és projektek kiszolgálására. A termékválaszték a diósdi telephelyen a kezdeti festék, és barkácsáruházi portfólióból teljesen kiváltásra került, és elsősorban az építőanyag értékesítés vált a fő profillá, mely nagyobb árbevétellel, és eredményesebb működéssel párosult.

2013-2021

az egyre stabilabb vevőrétegnek, és növekvő ismertségnek köszönhetően dinamikusan nőtt az árbevétel, és a cég jövedelmezősége.

Az Új- Ház Centrum Budapest Zrt. kivitelező, beruházó partnereivel együttműködésben aktív szereplője lett a projekt, és közbeszerzési piacnak.

Jelen vagyunk az állami beruházásokon, közlekedés építés, híd, út, vasút, műemlék rekonstrukciók, csarnoképítés területén.

Termékkínálatunkban megtalálható minden, ami akár egy családi ház, vagy akár egy társasház építéséhez, felújításához szükséges. Építőanyag termékekből magas készletekkel rendelkezünk, ezzel is biztosítva a rugalmas kiszolgálást.

Image

Főbb referenciák:

Dunaújváros Idősek otthona építőanyag és nyílászáró beszállítás, Szigetszentmiklós panelrekonstrukciók, Budapest TEK rekonstrukció nyílászáró, és hőszigetelő anyag beszállítás, új építésű lakóparkokba történő anyagbeszállítás, iskolai rekonstrukciókban való részvétel.

A cég mind létszám, mind eszközökben jelentős fejlesztéseket hajtott végre, melyek a hatékonyságot segítették elő. Saját szállítóeszközeinkkel, és a beszállításhoz szükséges logisztikai háttérrel biztosítjuk a megfelelő határidőre történő szállításokat.

Értékesítési tapasztalatunk, stabil beszállítói kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink, tőkeerős vállalatunk, biztos alapot adnak projektjeinknek, és garantálják, hogy a Partnereink építőanyag igénye a kívánt szakmai és műszaki tartalommal határidőre és versenyképes áron történjen.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is Partnereink között tudhatjuk.
A hosszútávú együttműködésünkben bízva:
Diósd, 2018. augusztus 27.
Varga Ferenc
cégvezető