Schiedel kémény

Schiedel kémény  

Schiedel kémény típusok

Schiedel UNI*** PLUS
Schiedel ABSOLUT
Schiedel SR
Schiedel ADVANCE
Schiedel QUADRO

Schiedel UNI*** PLUS

41%-os kedvezmény a Schiedel UNI PLUS kéményekre, minden méretben!

Az ár tartalmazza: alapcsomag, 90 fokos füstcső-csatlakozó, 1 db tisztítóajtó-csatlakozó, 1 db tisztítóajtó, hőszigetelő lap, köpenytégla, kerámiacső, tubusos hézagkitt, torkolati kúp, könnyűbeton fedkő vakolt fejkialakításhoz.

 A Schiedel UNI*** PLUS hátsó szellőzésű, teljes hőszigetelésű kéményrendszer, ami bármilyen tüzelési mód esetén megbízhatóan alkalmazható.

Schiedel uniplusA Schiedel UNI***PLUS kémény samott béléscső, ásványgyapot anyagú hőszigetelő lap, és könnyűbeton köpenyelem kombinációjából áll. A háromhéjú rendszer hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően a kicsapódó savas nedvesség mennyisége minimálisra csökken.

Ahol a hagyományos kémények az átnedvesedés veszélye miatt már nem felelnének meg, a Schiedel UNI*** PLUS ezekben a hőmérséklet tartományokban is alkalmazható, mivel ez a kéményrendszer kielégíti a nedvességnek ellenálló kéményekkel szemben támasztott követelményeket.

A teljes hőszigetelésű Schiedel UNI*** PLUS kéményrendszerre 30 év kiégésbiztonsági, savállósági, és nedvességre érzéketlenségi garanciát vállal a gyártó.


A Schiedel UNI***PLUS kémény felhasználási területei:

 
•    Lakóházak esetén
 
Alkalmas akár fa, gáz, szén vagy olajtüzelésű központifűtés berendezések kéményének vagy nyitott tűzterű kandallókhoz, egyedi tüzelőberendezésekhez , gáz-etázsfűtésekhez, mindezt úgy, hogy az adott tűzelőberendezések égéstermék hőmérsékletére tekintettel lenne.
 

•    Ipari felhasználás esetén
 
Az ipari épületeknél nagykonyhai sütők, fa vagy forgácstüzelésű kemencék, gőzkazánok, sütőkemencék, szárítóberendezések, hulladékégető kemencék, sütőrostélyok, füstölőberendezések kéményének. Továbbá masszív kivitelben alkalmazható a Schiedel UNI***PLUS kéményrendszer szabadon álló kéményekhez belső bélésként.

Schiedel ABSOLUT

SCHIEDEL ABSOLUT AKCIÓ!

24%-os kedvezmény a Schiedel ABSOLUT kéményekre, minden méretben! 

Az ár nem tartalmazza a helyszínre szállítás díját, mely raklaponként nettó 2500.-Ft csomagolási és nettó 2900.-Ft-os szállítási költséget jelent.

A Schiedel ABSOLUT kéményrendszer az energiatakarékos és gazdaságos fűtést, és a kellemes hőmérsékletű otthont biztosítja Önnek.

A Schiedel ABSOLUT kéményrendszer segítségével csökkentheti a magas fűtésszámlát!

Schiedel AbsolutNapjainkban a tüzelőanyag árak egyre csak emelkednek, köszönhetően a tőzsdei spekulációknak és a gyorsan fejlődő országok  mindinkább növekvő energia szükségletének. A fűtési költségeket ezért csak az elérhető legnagyobb mértékű energiatakarékossággal lehet féken tartani. A legolcsóbb energia az, amelyikre nincs is szükség. A fűtési költségek csökkentéséhez a ház számos eleme hozzájárul, de mind közül az egyik legfontosabb ilyen elem a kémény.
 
A Schiedel ABSOLUT kéményrendszer a modern kor kéményeivel szemben támasztott elvárásoknak tökéletesen megfelel:
  • Bármiféle tüzelőanyaghoz és tüzelőberendezéshez alkalmazható.
  • Saválló, kiégésbiztos és nedvességre érzéketlen a felhasznált profilcső.
  • Hőszigetelt anyagból készül.
  • Tömített konstrukcióval készül.
  • A hőcserélő elvnek maradéktalanul megfelel.
  • Kandallók vagy cserépkályhák számára is megfelelő, mivel kétkürtős kivitelben is kapható, így biztosítani tudja a fűtéshez szükséges kellő levegőt.
Ilyen sok és komoly elvárásnak csak kevés kéményrendszer tud megfelelni.
 
A Schiedel ABSOLUT kémény kéményrendszer a passzív házakhoz is alkalmazható, és az összes fent említett követelménynek megfelel.

Schiedel SR

38%-os kedvezmény a Schiedel SR kéményekre, minden méretben!

Az ár tartalmazza: lábazati tégla, 90 fokos füstcső-csatlakozó, tisztitóajtó-csatlakozó ajtóval, ásványgyapot zsinór, köpenytégla, kerámiacső, hézagkitt, torkolati kúp, vakolt fedkőt.

Egyedi ajánlatkérésért kattintson a kívánt termék árára!

Áraink helyszínre szállítva értendőek, és az áfát tartalmazzák!

Schiedel SR kémény, az egyszerűsített hőszigetelésű kéményrendszer.

Schiedel srA Schiedel SR kéményrendszer egy komplett rendszer, amit samott béléscső és könnyűbeton köpenyelem kombinációjával alakítottak ki. A hagyományos felépítésű kéményeknél jelentősen jobb a samott-cső, a köpenyelem és a közöttük lévő levegőréteg együttes hőszigetelő képessége.

Ausztriában a Schiedel SR kéményrendszer kör keresztmetszetű kéményként elterjedve évek óta minden fűtési rendszerre  bevált.  Minőségét különösen meghatározza a belső samottcső, amelynek garantált paramétereit a gyártás közbeni folyamatos vizsgálatok igazolják, és amely minden Schiedel kéményrendszer kiváló minőségének egyik meghatározó tényezője.

A Schiedel SR kéménynél a meghatározott méretű, -a köpenytégla és a samottcső között levő-  bezárt légréteg biztosítja a falszerkezet megfelelő hőszigetelését.

33 cm-enként ásványgyapot anyagú zsinórt alkalmaznak a samottcső központos elhelyezése és a légréteg cellásításának érdekében, továbbá ez biztosítja a samott rendszernek a köpenyszerkezettől független hőmozgását. A köpenytégla a Schiedel SR kémény eseténben könnyűbeton anyagú, a sarkainál kikönnyített kivitelben.

A Schiedel SR kémény felhasználása:

Nyitott égésterű berendezéshez javasolt, fa, gáz, olaj vagy szén füstgázának elvezetésére. Elsődlegesen vegyes tüzelésű készülékekhez ajánljuk (pl. kandalló).

Folyamatos kondenzáció esetén nem javasoljuk a használatát.


Schiedel ADVANCE

41%-os a Schiedel Advance kéményekre, minden méretben!

Az ár tartalmazza: tisztítóajtó-csatlakozó csomag, 90º-os füstcső-csatlakozó csomag, fedlap, köpenytégla, hőszigetelő lap, profil kerámiacső, Advance alapcsomag, tubusos hézagkitt.

Egyedi ajánlatkérésért kattintson a kívánt termék árára!

Az ár nem tartalmazza a helyszínre szállítás díját, mely raklaponként nettó 2500.-Ft csomagolási és nettó 2900.-Ft-os szállítási költséget jelent.

 A Schiedel ADVANCE kémény előnyei:Schiedel Advance

  • fűtőanyag és fűtő-berendezés választás szabadsága
  • gyors és egyszerű beépítés
  • kiváló minőség évtizedek


A LEGÚJABB  FEJLESZTÉS

Az Advance a Schiedel legújabb innovációja, a nagyon jól átgondolt rendszer biztosan eleget tesz akár a tradicionális, akár a legkorszerűbb fűtési rendszereknek támasztotta elvárásoknak és követelményeknek. Új, egyedülálló kerámia béléscsöve kiváló minőségű, évtizedek múltán is teljes biztonságban tudhatja családját, erre a Schiedel 30 éves teljeskörű garanciát vállal.


FÜGGETLENSÉG

Az előre látó építkezők kedvelt kéménye, mert nyitva hagyja a lehetőséget, hogy a jövőre szóló terveket, álmokat megvalósíthassa. Ha az építkezés során nincs is lehetősége, anyagi kerete arra, hogy kandallót, cserépkályhát vagy szaunát építsen be, a Schiedel Advance lehetőséget ad arra, hogy a későbbiekben még lehetősége legyen erre úgy, hogy közben ne kelljen átalakítania a kéményt. Bármely tüzelőanyaghoz használható, így ha a jövőben tarthatatlanná válik a jelenlegi energiaforrás használata, azt könnyedén le tudja cserélni. A kerámia különlegesen vékonyfalú, 1,33 m hosszú cső ellenáll a nedvességnek, még a savasnak is, mivel rendkívüli tömörsége ezt kiküszöböli. A kémény tökéletes szigetelésének köszönhetően Ön érezhetően jobb hatásfokkal tudja majd kifűteni otthonát, és ez a fűtésszámlájára is kedvező hatással lesz.

A MINŐSÉGI KÉMÉNYRENDSZER MEGFELEL MINDEN KÖVETELMÉNYNEK:

Adcance kerámiacső


Kiégésbiztos:
Ha netán kéménytűz keletkezik, az nem engedi tovább terjedni a lángokat, otthonát biztonságban tudhatja.

Korrózióálló:
A kerámia béléscsőnek köszönhetően ez a probléma nem merülhet fel.

Saválló:
Ellenáll a füstből kicsapódó nedvességnek és savaknak, kondenzgyűjtő elvezetővel rendelkezik. További nagy előnye, hogy beépítése egyszerű és gyors. Hosszabb csöveinek köszönhetően csak kevés helyen kell összeilleszteni, a tokos összekapcsolás biztosítja, hogy az illeszkedés tökéletes legyen, így biztosítva a rendszer megbízhatóságát. 

Schiedel QUADRO

Schiedel QUADRO kémény, a sokoldalú csatlakozási lehetőséggel ellátott, energiatakarékos üzemelésű, és egyszerű felépítésű kéményrendszer.

Schiedel quadroA Schiedel QUADRO kémény a többszintes lakóépületeknél használható gyűjtőkémény. Az egyes önálló lakások kazánjai bármikor ,korlátozás nélkül működhetnek és külön-külön szabályozhatóak. A fűtési költségeket lakásonként a lakók saját energiafelhasználásuk alapján pontosan és egyedileg fizetik. Ezáltal a közös költségek megoszlásából eredő nézeteltérések elkerülhetőek.

A Schiedel QUADRO kéményrendszer által megvalósulhat az optimális energiafelhasználás, miközben a környezetet is kevésbé károsítjuk.
Az egyes lakásokban levő egyedi fűtési rendszerrel rendelkező többszintes társasházak nagyobb értéket képviselnek, mint a központi vagy a távfűtéses lakóházak.

A Schiedel QUADRO kéményrendszerre kötött, zárt égésterű kazánok esetében nem szükséges több helyiséget egy légtérré összekapcsolni. Ezen készülékeknek  a kémény biztosítja az égéshez szükséges oxigént, nem a helyiség levegőjéből nyerik.

A Schiedel QUADROkéményrendszer főbb előnyei:

•  Energiatakarékosság: Energiatakarékos üzemelés a hőcserélő elv alapján. Az égéshez szükséges hideg levegő a belső cső mentén lefelé halad és a meleg füstgáztól felmelegszik.

•  Sokoldalú csatlakozási lehetőségek: emeletenként négy, egy kéményre összesen tíz tüzelőberendezés csatlakoztatható, a köpenytégla bármelyik oldala felől.

•  Statikai biztonság: A köpenytégla négy sarkában található vasalási hornyokba szükség esetén erősítő vasak építhetők be. Ez lehetővé teszi a kémények épületen belüli tetszőleges elhelyezését is.

•  Egyszerű építés: Az új köpenytéglák könnyebbek és kisebbek, az új távolságtartó segítségével a kerámia béléscső egyszerűen központosítható.

•  Rendszerbe foglalt program: Az égéshez szükséges levegőt biztosítja, miközben az égésterméket biztonságosan kivezeti az épület fölé.


Kivitelezőknek és nagyobb tételben vásárlóknak egyedi kedvezményeket biztosítunk!
Az árak változásának jogát fenntartjuk.
Utolsó frissítés: Wednesday, 20 February 2019 12:22

Akciós katalógus

Ragasztástechnika katalógus
Akciós katalógus
Henkel Ceresit Vakolatrendszerek

Partnerprogram

Facebook