Új – Ház Centrum Budapest Zrt.  

1. Cégbemutató
Cégbemutató Új-Ház Centrum Budapest Zrt.pdf

2. ÚjHáz Centrum
Az Új- Ház Centrum Budapest Zrt. tagja az ÚjHÁz Cent- rumnak, Magyarország legnagyobb dinamikusan fejlődő 100%-ig magyar tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi hálózatának, mely az ország 76 pontján várja vásárlóit. Az ÚjHÁz Centrum a piacvezető építőanyag gyártók első számú építőanyag forgalmazója.

3. Kiváló minőségű építőanyagok
Kizárólag piacvezető gyártók, kiváló minőségű, bevizsgált termékeit találja kínálatunkban. Így biztos lehet abban, hogy a nálunk vásárolt áruk emelik az Ön házának értékét, minőségét és ezzel együtt az élettartamát is.

4. Hatalmas termékkínálat
Nálunk közel 100 gyártó cég, 50000 terméke közül válogathat. Folyamatosan nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ezzel garantáljuk Önnek a gyors és pontos kiszolgálást.

5. Azonnali cseregarancia
Kereskedelmi és termékpolitikánk alapja a kiváló minőség, és kiszolgálás, ezért az esetlegesen gyárilag sérült termékeknél mihamarabb gondoskodunk arról, hogy Önnek rendelkezésre álljon a hibátlan építőanyag.

6. Termék visszavásárlás
A termék visszavásárlási szabályzatunk szerint vissza- vesszük ép, sértetlen, és újra értékesíthető, általunk folyamatosan készletezett, megmaradt termékét, és annak teljes értékét levásárolhatja nálunk.

7. Raklap visszaszállítás
Amennyiben új kiszállítást kér cégünktől az Ön építkezési helyére, a nálunk vásárolt betétdíjas előre össze- készített raklapokat díjmentesen elszállítjuk, az eredeti szállítólevél ellenében.

8. Szakértő értékesítők

Szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező értékesítőink várják Önt, akik hasznos segítséget nyújtanak Önnek a megfelelő építőanyag kiválasztásában. Képzett csapatunk minden építéstechnológiával kapcsolatos kérdésre tudja a választ.

9. Személyes kapcsolattartó

Az Ön igényeire szabva saját delegált kapcsolattartót nevezünk ki. Kollégánk teljes körű ügyintézéssel segít, és személyesen felel az Ön kifogástalan kiszolgálásáért.

10. Tervrajz alapján anyagszükséglet számítás
Az elkészült építésztervek alapján kiszámítjuk, hogy az egyes építőanyagokból Önnek mekkora mennyiségre van szüksége.

11. Profi logisztika
Tehergépkocsi flottánk garanciát jelent arra, hogy cégünknél vásárolt rendelése a lehető legrövidebb időn belül eljut Önhöz. Fejlett logisztikai rendszerünk biztosítja országosan a belföldi, és szükség esetén a külföldi szállítások elvégzését.
Az érintett budapesti kerületekbe tehergépkocsi behajtási engedély ügyintézést is vállaljuk.

12. Folyószámla szolgáltatás
Legyen saját folyószámlája nálunk! Ezzel időt takarít meg, hiszen nem kell árajánlatokat böngésznie. Fizetéskor az árajánlatra befizetett előleg összeghatáráig árgaranciát vállalunk, így az esetleges áremelések Önt már nem érintik, pénzügye ezzel is kényelmesebb és tervezhetőbb.

13. Speciális szolgáltatások
A „mindent egy helyen az építkezéshez” filozófiánk azzal válik teljessé, hogy a hatalmas építőanyag választékunk mellé olyan kiegészítő, speciális szolgáltatásokat nyújtunk, mint a rendelés esetén a faanyagvédelem, a beltéri festékek színre keverése, a homlokzati vakolat színre keverése, vagy a mixer-beton komplex ügyintézése.
    
14. Ingyenes színminta biztosítása
A vakolat kiválasztásánál a szín az egyik legfontosabb tényező, és az esetleges nem megfelelő színválasztással hosszú évekig, vagy évtizedig kellemetlen érzés lehet, ha nem olyan a vakolat, mint amit megálmodtunk. Mi térítésmentesen biztosítunk színmintát, mely helyszínen történő felrakásával a vakolat is megnyugtatóan a legmegfelelőbb választás lesz.

15. Helyszíni szaktanácsadás
Gyakran előfordul, hogy az építkezés helyszínén merülnek fel olyan szakmai kérdések az anyagszükséglettel, felhasználással kapcsolatosan, amihez fontos lenne szakember javaslata. Ebben az esetben segítünk megoldani az esetleges bizonytalanságot, felmerülő információ igényt. Kérés esetén szívesen kiküldjük az adott gyártó szaktanács-adóját, aki a helyszínen válaszol a szakmai kérdésekre.

16. Bankkártyás fizetés
Mind a diósdi, mind a csepeli üzletünkben biztosítjuk a bankkártyás fizetés lehetőségét, a kényelmes vásárlás érdekében

17. Helyszíni fizetés lehetősége
Amennyiben vásárlóinknak a helyszínen történő fizetés előnyösebb, és gyorsabb megoldást jelent az építőanyag szállításra, elegendő telefonon, vagy e-mailen pontosítani az építőanyag mennyiségét, és típusát, - előre leegyeztetett értékhatárig, és mennyiségig, - és be sem kell fáradni hozzánk, elegendő a helyszínen kifizetni a terméket.

18. Referenciák
Egy új tető, vakolat vagy térkő hosszútávon az életünk része lesz. A katalógus nem mindig adja vissza a tény- leges élményt, ami a lerakáskor a végleges képet adja. Amennyiben igény merül fel, és segít a döntésben egy már meglévő épület, akkor mi segítünk megtalálni egy olyan referenciát, ahol „élőben” is látható a termék.

19. Vállalatirányítási rendszerünk
Cégünknél vállalatirányítási rendszer működik, melyben mind az árajánlatok, mind a szállítólevelek, mind a számlák nyomon követhetőek, és ellenőrizhetőek. A nyilvántartási rendszerünk lehetővé teszi, hogyha utánrendelés, vagy későbbi pótlásra van szükség, akkor könnyen visszakereshető a rendelés, így pontosan azt a terméket fogja kapni az ügyfél, amit már egyszer rendelt.


Tisztelt építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie? A válasz egyetlen szó: bizalom.
Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!
Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!
És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

Tisztelettel,
az újHÁZ Centrum csapata

 

Akciós katalógus

Ragasztástechnika katalógus
Akciós katalógus
Henkel Ceresit Vakolatrendszerek

Partnerprogram

Facebook